Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megéri elvégezni a jogot?...

Anthony006222 kérdése:

Megéri elvégezni a jogot? Dilemma előtt állok.

Figyelt kérdés
Dilemma előtt állok mivel jogira szeretnék jelentkezni de ezt a szakot nagyon túltelítettnek és egyben büfés szaknak tartják. Nem tudom megéri-e? Én ügyvéd szeretnék lenni, érdekel is ez a terület csak valahogy nem tudom rászánni magam a sok negatív vélemény miatt. Ha valaki jártas ebben segítsen.

2015. máj. 22. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Aki büfé szaknak tarta a jogot, az nem normális...
2015. máj. 22. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb, hogy ha nekikezdesz, akkor vedd is komolyan. A jog mindenhol nehéz, de ha hármas vagy annál rosszabbal végzel, akkor kiteheted a falra a diplomát, mert másra nem lesz jó sajnos.

A másik dolgok, hogy a kapcsolatok nagyon fontosak. Ha nincs legalább a távoli rokonaid között valaki, akinek bármi köze van a joghoz nem javaslom a szakot.

2015. máj. 23. 08:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb mint a bölcsész szakok többsége! Szerintem ha humán beállítottságú vagy, akkor érdemes! De csak ha jó tudsz benne lenni+2 nyelvet felsőfokon lenne érdemes megtanulnod! Mondjuk angol-német, vagy angol-francia
2015. máj. 26. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Hát, ügyvéd vagyok, de még sosem hallottam, hogy bárki büfészaknak titulálta volna a jogot...
2015. máj. 28. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:
72%
Azt én sem! De azt már igen, hogy rengetegen vannak ilyen végzettséggel! De most hogy ismét bekeményítettek, nem lehet 9-szer vizsgázni egyetlen tárgyból, szerintem újra helyreáll a rend, és a jog visszakapja majd régi hírnevét! Ismét dicsőség lesz jogra járni, és jogásznak lenni!
2015. máj. 29. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!