Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Jár valaki az EFEB Felnőttokta...

Jár valaki az EFEB Felnőttoktatási Központba?

Figyelt kérdés

Én most nézelődtem az oldalukon és elég sok szakképzésük van és nagyon szimpatikus a távoktatási forma. Tudna erről valaki bővebben írni? Ki milyen szakra jelentkezett ott? Milyenek a tanárok? Milyenek a vizsgák?

Köszönöm!

2010. febr. 25. 10:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Írj privit és írok tapasztalatot. (gondolom sejti mindenki milyen vélemény az, amit privátban szokás írni...)
2010. febr. 25. 10:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Kedves ELső!

Nekem is írnál véleményt, mert gondolkodom rajta, hogy odamenjek:)

2010. febr. 25. 15:39
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Ettől függetlenül úgy tűnik megpróbálom, mert amit írtál az azért nem általános. :)Mármint ha elég elszánt vagyok nem lehet gond. :)
2010. febr. 25. 18:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Kérdező: Ezek szerint te már odajársz. Én nem találok senkit. Szóval végül is milyen a suli? Igaz én a szakközép részébe jelentkeznék, de kíváncsi vagyok.
2010. jún. 18. 15:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, már járok és eddig nem bántam meg. Jó tanárokat kaptam, 3 hetente szombaton vannak órák. A tanulmányi szerződést jól át kell gondolni aláírás előtt, mert van benne egy olyan pont, hogy akkor is kell bizonyos összeget fizetned, ha meggondoltad magad és mégse járnál. De ez a 3 hetente egy szombat nem lehetetlenség, gyakorlatot is ők szervezik, tehát összességében eddig nagyon szeretem.
2010. jún. 30. 13:34
 6/10 anonim válasza:
Mennyi a legalsó korhatár amitől lehet ide jelentkezni? És mennyit kell fizetni egy évre? Köszönöm előre is.
2010. júl. 28. 17:23
 7/10 Atika ***** válasza:

Mennyit kell fizetni ha jelentkeztem rá de mégse tudom elvégezni?

Távoktatásra jelentkeztem de így utólag átgondolva nem éri meg. Ki lehet lépni, egyáltalán érdemes? Online szerződéskötés volt.

2011. máj. 4. 18:24
 8/10 A kérdező kommentje:
A szerződésben benne van, hogy a fennmaradó összeg hány százalékát kell befizetned akkor is, ha időközben abba hagyod.
2011. máj. 7. 17:22
 9/10 anonim válasza:
Szia! sikerült elvégezned a tanfolyamot tudnál egy két mondatot írni, hogy milyen a suli? (pl tételeket magad dolgozod ki, segédanyagok vannak-e) köszönöm :)
2011. júl. 3. 18:59
 10/10 A kérdező kommentje:

Még nem végeztem, novemberben lesz a záróvizsgám, most gyakorlaton vagyok. Tanítás már nincs. :) Még szeptemberben lesz egy óránk, ahol megbeszéljünk a záróvizsgára való felkészülés pontjait.

Összességében elégedett vagyok az iskolával és az oktatással. Az én tanáraim nagyon jók. Az anyagot midig megkapjuk emailben, így nem kell se tankönyvre, se füzetre, se semmire költeni pluszban. A tételek fent vannak az oldalon, de kidolgozni magunknak kell őket. Persze minden segítségem megkapunk hozzá. :)

2011. júl. 4. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!