Jár valaki az EFEB Felnőttoktatási Központba?
Én most nézelődtem az oldalukon és elég sok szakképzésük van és nagyon szimpatikus a távoktatási forma. Tudna erről valaki bővebben írni? Ki milyen szakra jelentkezett ott? Milyenek a tanárok? Milyenek a vizsgák?
Köszönöm!
Kedves ELső!
Nekem is írnál véleményt, mert gondolkodom rajta, hogy odamenjek:)
Mennyit kell fizetni ha jelentkeztem rá de mégse tudom elvégezni?
Távoktatásra jelentkeztem de így utólag átgondolva nem éri meg. Ki lehet lépni, egyáltalán érdemes? Online szerződéskötés volt.
Még nem végeztem, novemberben lesz a záróvizsgám, most gyakorlaton vagyok. Tanítás már nincs. :) Még szeptemberben lesz egy óránk, ahol megbeszéljünk a záróvizsgára való felkészülés pontjait.
Összességében elégedett vagyok az iskolával és az oktatással. Az én tanáraim nagyon jók. Az anyagot midig megkapjuk emailben, így nem kell se tankönyvre, se füzetre, se semmire költeni pluszban. A tételek fent vannak az oldalon, de kidolgozni magunknak kell őket. Persze minden segítségem megkapunk hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!