Mennyire javasoljátok nekem az informatikát? Részletek lent
Matekból csak 2-3-as vagyok, mert nem nagyon érdekel és kicsit hülye is vagyok hozzá szerintem.
Infó
Infóból 3-4-5 vagyok.
Szeretem az infót és szerintem elég jó.
Meg sokat gyakorlok, meg szerintem ez a jövő, meg láttam ilyen laptop Pc üzleteket ahol jól megélnek ebből és nekem tettszett...
Meg az infónak van felvevőpiaca munkaerőre,
igényli a szakképzett munkaerőt és jól keresnek...
Láttam hogy nem kell hozzá emelt értetségi.
Mivel párosítsam az infót matekon kívűl?
Ha a programtervező tetszik...
Kitűnő vagyok kémiából, de nem szertném továbbvinni mert allergiás vagyok a vegyszerekre.
Föciből is kitűnő vagyok..
Töriből és Bioszból is jó vagyok de jogász és orvos se politikus szeretnék lenni , mert az nem tetszik nekem gusztustalan fúj. Meg oda kell emelt szint....
proginfó 70% matek, 30% programozás
nem ajánlom :D
Hát, akkor a matekot mindenképp gyakorold, mert ha még nem is lesz szükséged annyira bonyolult számításokra, egyetemen akkor is nyomatják a tanárok ezerrel a matekot az ilyen szakokon.
Nagyon matekon és infón kívül nem kell mást tanulni, én azt tudom javasolni, problémamegoldó képességet fejlessz, erre pedig a legjobb, még mindig a matematikai, logikai feladatok.
k'o'm'm'u'n'i's't'a' nevű felhasználó
Köszönöm szépen a választ, ha rátanulok a matekra akkor szerintem is jobb lesz (a matektanárom is ezt javasolta)....
és az egyetemen is jobb lesz
2. gimnazista vagyok és faktot kell választani és el kéne dönteni milyen irányba mennyek és nekem ez tetszik a kémia és a föci mellett...
Csak még nem tudom, hogy mi legyen az infó mellett....
Az infóban (informatikus) 99 százalékban biztos vagyok...
Őszintén szólva, így az írásod, és az eredményeid alapján én semennyire nem javaslom. Az egyetemen nincs igazi informatikai oktatás. A nagy része mindennek matematika, abból viszont sok szívós dolog van. Ha jelenleg nem érdekel a matek, még ha rá is állsz a kemény matek tanulásra, szerintem akkor is túl sokat fogsz szenvedni vele. Az meg nagyon nem mindegy, hogy most infóból 3-as, vagy 5-ös vagy, mert az informatikához az MS Office programok kezelésének nem sok köze van, se a Facebook használatának ismeretének. Az informatika ennél jóval több.
Ha programozó akarsz lenni, mindenképpen szükséges a matek alapok megértése, a műveletek mögött lévő logika tökéletes elsajátítása. Egy program felépítéséhez nagy tudás szükséges, nem elég csak ismerni rakatnyi függvénynevet, azokat ésszerűen is kell elrendezni. Az írásmódod alapján nem igen hiszem, hogy képes lennél egy átlátható, rendszerezett program felépítésére.
Ha számítástechnikai boltba akarsz menni árulni, ahhoz nem hiszem, hogy szükség van diplomára, csak érdeklődnöd kell az elektronikus eszközök iránt, magadtól kell megtanulni az alkatrészek használatát, fogalmakat, stb.
gazdasági irányzat is van, de ezt, szintén az írásmódod és eredményeid alapján én nem ajánlom.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem lehetsz képes jó eredményeket elérni, vagy nem vagy rá képes, de amit elmondtál, abból én arra következtetek, hogy neked még a szokásosnál is nehezebb lesz az egyetem, ha ezen a téren akarsz elindulni. Ha bevállalod mégis, hajrá, de megpróbálhatnál keresni valami olyat, ami szintén érdekel, viszont már most is elegendő tudással rendelkezel a témakörről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!