Szerintetek érdemes még egyetemeken, főiskolákon továbbtanulni?
Amit nem tudsz máshol megtanulni, abban az esetben szerintem igen. lyen szak viszont nagyon kevés van. Pl. az orvosi.
De most az, hogy mert te üzletember akarsz lenni (mint a továbbtanulók 80%-a) és elmész valamilyen közgazdász képzésre, nem sok értelme van. Ezek megtanulhatóak az életben, mert ezeken a területeken az élet jelenti az iskolát, nem amit ott leadnak. Én konkrétan nevettem, hogy mit is oktatnak egyetemen egy marketing órán :)
Márk 13:32
"Arról a napról és óráról pedig senki semmit sem tud, sem az égben az angyalok, sem a Fiú, hanem csak az Atya."
Egyetemre kell járni, hogy több tudásunk, jobb világlátásunk, szélesebb műveltségünk, jobb szakismereteink legyenek és így megfelelő munkánk legyen amivel eltarthatjuk a családjainkat.
Többet tudni, jobban érteni, az egyúttal azt is jelenti, hogy ha csak kicsit is, de hasonlóbbá válni Istenhez.
Az utolsó napokban még több tudományra lesz szükségünk:
Hóseás 4:6
"Elvész az én népem, mivelhogy tudomány nélkül való. Mivelhogy te megvetetted a tudományt, én is megvetlek téged, hogy papom ne légy."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!