Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen indokkal lehet leadni...

Milyen indokkal lehet leadni egy faktot az iskolában?

Figyelt kérdés
Le szeretném adni az egyik faktomat, de ezt hosszasan meg kell indokolni. Az indokom egyszerű, a tanár borzalmas. Semmit nem tanulunk, így nem látom értelmét annak, hogy továbbra is bejárjak. Ezt azonban nem írhatom bele a kérvénybe. Milyen indoklás lenne az elfogadható?
2015. máj. 17. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Tisztelt Igazgató úr!

A továbbtanulási szándékom megváltozott, ezért szeretném a 2015/2016-os tanévben az xy fakultációmat leadni.

és még kifejtheted, hogy ahova akarsz menni oda nem kell az xy tantárgy érettségije, ezért helyette melyik másik tantárgyat fogod tanulni.

ezt csak akkor csináld, ha jövőre tuti nem lesz másik tanár.

:)

én is hasonlóan jártam, többen leadtuk az egyik faktot 12.re, de figyelj, mert csak most évvégén, vagy jövő év első heteiben fogadják el a kérvényt. de jobb, ha már most beadod

azt kár lenne beleírni, hogy nem vagy megelégedve a színvonallal és a tanárral. ha tényleg így van, akkor többen leadják, és valószínű sejthető miért. de na, ilyet nem szoktak bele írni. ilyen helyzetben a végén még bosszút állna a kedves tanár.. vagy ki tudja.. szerintem amit leírtam az jó, el kell, hogy fogadják..

szóval nem fognak kötelezni hogy mégis járj, ha nem akarsz belőle érettségizni

2015. máj. 17. 16:00
 2/4 anonim ***** válasza:
és ha még nem vagy 18 akkor kell a szülő beleegyezése
2015. máj. 17. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:

de ha mondjuk matek faktra jársz, akkor ugye nem írhatod, hogy abból nem fogsz érettségizni. akkor is írd, hogy megváltoztak a szándékaid, és elég középszintűre menned, amihez az órarendi órák elegendőek.

bocsi hogy 3 választ is írtam de most jutott eszembe:D

2015. máj. 17. 16:03
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2015. máj. 18. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!