Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Játék fejlesztői főiskola van?

X483 kérdése:

Játék fejlesztői főiskola van?

Figyelt kérdés
Játék fejlesztői főiskola van? Elsősorban külföld érdekelne. + Az, hogy Magyarországon lesz-e ilyen(pár éven belül)?

2015. máj. 16. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Programozást már régóta oktatnak Magyarországon...
2015. máj. 16. 21:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom, azt közép iskolától kezdve tanítanak, hogyha olyan helyre mész, de viszont én nem ezt kérdeztem.
2015. máj. 16. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Nincs.
2015. máj. 16. 22:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Pedig külföldön van. :D Régebben is halottam. (1-2 hónapja) meg most nézegettem. De nem vágom, ha valaki nem tudja az miért válaszol?
2015. máj. 16. 22:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs és sztem nem lenne értelme. A programozás egy egyedi gondolkodásmódot igényel, amit általános formában el kell sajátítani és csak utána lehet specializálódni különbözö területekre és technológiákra.
2015. máj. 16. 22:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Látom rossz oldalra tettem fel a kérdést... Én nem azt kérdeztem, hogy van-e programozó főiskola. Hanem külön csak játék fejlesztésre (teljesen más). És igen találtam. Nem csak programozók kellenek, hanem: grafikusok, designerek, hangokhoz emberek stb. szóval csapatmunka és igen van ilyen, mert találtam többet is.
2015. máj. 16. 22:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen egyet linkelj :D :D
2015. máj. 16. 22:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy játékfejlesztéséhez egy csapat kell, ami programozókból, grafikusokból és jó ég tudja mikből áll még össze. Mindegyiket lehet tanulni külön, külön. Az, hogy te szeretsz játékokkal játszani és ebből szeretnél megélni, nem jelenti azt, hogy konkrétan ilyen megnevezéssel találsz majd képzést. Nézz utána mikből áll össze a dolog, ne kötekedj a válaszadókkal, hasznosak voltak.
2015. máj. 17. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!