Ki jelentkezett innen a Debreceni Egyetem biológia szakjára?
én.de ötödik helyen. nem szeretnék odamenni bár a matek alapján lehet oda fogok:/
érdekelne, de olyanokat hallok hogy az ötöde végzi el, a többi kihullik. akik elvégzik se lesz munkájuk stb.
ez nem tudom mennyire igaz?
"érdekelne, de olyanokat hallok hogy az ötöde végzi el, a többi kihullik. akik elvégzik se lesz munkájuk stb. "
Nem ide járok, de az első fele egy határtalan nagy kamu. Nem tudom miért riogatják szegény középiskolásokat meg gólyákat MINDEN egyetem MINDEGYIK szakán. Sosem hallottam még olyat, hogy a szaknak az ötöde végezné el a képzést, még csak megközelítőleg sem. Olyan lehet, hogy a többség nem a mintatanterv szerint végzi el, de az meg kb mindenhol általános.
A munkával kapcsolatban (megint csak nem biológia szakosként) azt tudom mondani, hogy a természettudományos alapszakosok nem keresettek a munkaerőpiacon, de egy értelmes msc-s továbbképzéssel szerintem biológiából is ki lehet valami piacképeset hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!