Peti9913 kérdése:
Idegenforgalmi menedzser? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Jelenleg gimis vagyok, ez a szak nagyon tetszik egyetemen, Anglisztikára mennék egyetemen, végre valami ami érdekel is:) Nézegettem már lehetőségeket és ez az idegenforgalmis dolog nagyon tetszik, itthon kb mennyire lehet jól keresni ezzel? és ha ezt elvégzem Amerikában eltudok helyezkedni ?2015. máj. 10. 19:53
1/1 anonim válasza:
Az idegenforgalmi szakmenedszer FSZ-re gondolsz? Itthon nem nagyon lehet ilyesmivel keresni, még a tusrisztikás diplomával sem mindneki tud elhelyezkedni. Azonban ismerek két embert, akinek idegenforgalmis végzettsége van. Egyik egy spanyol hotelban, másikuk pedig egy luxushajón dolgozik. Egyikük sem szűkölködik anyagiakban. Amerikát nem tudom, hogy elfogadják-e, mert ott nem nagyon szokták a magyar diplomákat. Ők az amerikai végzettséget szeretik a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!