Milyen a tanitas, a legkor a marosvasarhelyi Babes Bolyai Elmeleti Liceumban? Jo osztalytipus ott a tarsadalom tudomanyok osztaly?
A liceum neve Bolyai, nem Babes-Bolyai (az egy egyetem).
Ha nem tevedek, Mv.helyen ez az egyetlen magyar nyelvu elmeleti liceum. Igy ha az a szempont, hogy magyar suliba jarj, akkor sok valasztas nincs. :)
A legkor sajnos nem tudom milyen, en annak idejen a Papiuba jartam (mikor meg volt ott magyar tagozat), de a tanarok listajat elnezve jo pedagogusok vannak ott (sokan kozuluk a Papiuban tanitottak; lelkiismeretesek es kepesek rendet tartani).
Sajnalom, hogy nem tudok ennel erdemibb valaszt adni, de latom nem valaszol senki, ugyhogy gondoltam, leirom amennyit tudok.
Marosvásárhelyen az egyik magyar iskola a Bolyai Farkas Elméleti Líceum, a Református Kollégium és a Római Katolikus Teológiai Gimnázium mellett.
Csak ajánlani tudom, idén végzek ott. A színvonalas tanítás mellett renegteg pozitívuma van. Számos iskolán kívüli programon vehetsz részt, rengeteg jó fej diákot ismerhetsz meg. Bulik, kirándulások, előadások, sport, rendezvények. A társadalom tudomány osztály nagyon jó, az angol intenzív szakot ajánlom. Ha akarsz, sokat tanulhatsz, visszont abszolút nem nehéz.
Bolyaisnak lenni életforma :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!