Hogyha nem lesz meg a 12 pont matekból, vagyis megbukok, akkor nem mehetek okj képzésre sem?
nekem is rosszul sikerült nem lesz meg a 80%
te egyszerűen csak nem tanultál semmit az elmúlt 12 évben...
nem is javaslom az emelt OKJ-t mert csak kibuknál
középfokú szakmát azért még tanulhatsz
Annyi pont csak lesz a matek, h mehess szóbelire
Vagyis nem biztos, h buksz belőle
Első, harmadik és negyedik... köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak :D Egy kicsit megnyugtattatok :)
Második...
Először is, mi az hogy nem lesz meg neked a 80% és rosszul sikerült?? Ezt most komolyan gondoltad? -.-
Másodszor... mégis honnan tudod, hogy mennyit tanultam az elmúlt 12 évben, és hogy milyen szinten vagyok?
Az csak egy dolog, hogy nem érdekel a matek és nincs rá szükségem. Egyszerűen csak a kettesre mentem, és mivel az idei érettségi elég nehéz volt, így az megszívja akinek nincs szándékában ennél jobbat elérni.
De ha tudni akarod a többi érettségi tantárgy minden bizonnyal négyes és ötös lesz. Ennyi arról hogy nem tanultam 12 év alatt.
Bocs, de eléggé felhúzott ez a hozzáállás.
Attól még, hogy egy tantárgya nem lett jó valakinek, nem kell azonnal azt gondolni, hogy semmire sem fogja vinni -.-
De amúgy meg lett a kettes, köszi a válaszokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!