Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyha nem lesz meg a 12 pont...

Hogyha nem lesz meg a 12 pont matekból, vagyis megbukok, akkor nem mehetek okj képzésre sem?

Figyelt kérdés
Rosszul sikerült a matek, bár talán megvan a 12 pont. Hogyha mégsem, akkor mihez kezdjek? Hogyha egyetemre nem kerülök be (valószínű hogy nem) akkor egy okj képzést akarok elkezdeni. De érettségi nélkül ugye azt sem tudom, és csak októberben tudnám megcsinálni a matekot megint. Az okj-k meg ugye szeptemberben kezdődnek :/

2015. máj. 9. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Az okj-s képzések nagy részénél megengedik, hogy elkezdd a tanulást szeptemberben, és majd meglesz az érettségi, mire elvégzed a tanfolyamot. lehet, van, ahol nem, de nekem több ismerősöm az OKJ képzés alatt pótérettségizett.
2015. máj. 9. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:
42%

nekem is rosszul sikerült nem lesz meg a 80%

te egyszerűen csak nem tanultál semmit az elmúlt 12 évben...

nem is javaslom az emelt OKJ-t mert csak kibuknál

középfokú szakmát azért még tanulhatsz

2015. máj. 9. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Vannak érettségit nem igénylő OKJ-s tanfolyamok is, amelyek alapfokú végzettséget adnak. Villanyszerelő pl. már 10 osztállyal is lehetsz.
2015. máj. 10. 07:45
 4/5 anonim ***** válasza:
55%

Annyi pont csak lesz a matek, h mehess szóbelire

Vagyis nem biztos, h buksz belőle

2015. máj. 10. 14:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Első, harmadik és negyedik... köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak :D Egy kicsit megnyugtattatok :)

Második...

Először is, mi az hogy nem lesz meg neked a 80% és rosszul sikerült?? Ezt most komolyan gondoltad? -.-

Másodszor... mégis honnan tudod, hogy mennyit tanultam az elmúlt 12 évben, és hogy milyen szinten vagyok?

Az csak egy dolog, hogy nem érdekel a matek és nincs rá szükségem. Egyszerűen csak a kettesre mentem, és mivel az idei érettségi elég nehéz volt, így az megszívja akinek nincs szándékában ennél jobbat elérni.

De ha tudni akarod a többi érettségi tantárgy minden bizonnyal négyes és ötös lesz. Ennyi arról hogy nem tanultam 12 év alatt.

Bocs, de eléggé felhúzott ez a hozzáállás.

Attól még, hogy egy tantárgya nem lett jó valakinek, nem kell azonnal azt gondolni, hogy semmire sem fogja vinni -.-

De amúgy meg lett a kettes, köszi a válaszokat :D

2015. máj. 11. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!