Miben más az esti tagozat?
Figyelt kérdés
Gimnazista lány vagyok, és ebben az évben annyit hiánOztam, hogy valószínű, hogy két dolog közül választhatok: az egyik az, hogy megbukok, a másik pedig, hogy esti tagozaton folytatom tovább, ugyanis a jegyeim elég jók, csak túl sokat hiányoztam. A kérdésem az lenne, hogy miben más az esti tagozat? Ott kötelező az óra látogatás? Mert amennyire én láttam sokszor 8-9-10 óra van az órarendben. Ha esti tagozaton tanulok megvon az állam valamilyen juttatást? (Gondolok itt pl. családi pótlékra stb.)Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)2015. máj. 8. 09:35
1/11 anonim válasza:
Ha annyira jók a jegyeid, akkor simán osztályozóvizsgázz le, és folytasd nappalin..
2/11 A kérdező kommentje:
A kérdés nem erről szólt, amúgy kérdeztem már az osztályfőnököm és azt mondta, hogy nem tudok osztályozót tenni. Továbbra is érdekelne az esti tagozat. Valaki tudna tájékoztatást adni?:)
2015. máj. 8. 10:07
3/11 anonim válasza:
Akkor az ofőd kamuzik, mivel a sok hiányzás után alapból osztályozóvizsgázni KELL. Valami titkolva van itt. :D
4/11 A kérdező kommentje:
Meg mindig nem a kerdesre valaszoltok. 350ora utan automatikus bukas van .. es ezt a kettot ajanlotta fel azert is mert minden tantargybol nem lehetne osztalyozot tenni.
2015. máj. 8. 10:48
5/11 anonim válasza:
Hát akkor bukj meg és menj nyár végén mindenből javítóvizsgázni -
8/11 anonim válasza:
Akkor téged csúnyán átvágtak, bukj hát meg ;)
10/11 anonim válasza:
Menj évet ismételni akkor
Vagy az sem jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!