E-felvi, nyelvvizsga feltöltéssel kapcsolatos kérdés. Hová írhatom be a nyelvvizsga számát, stb? És az idei évvégi jegyeimet?
Február 15-e előtt volt lehetőség arra, hogy a nyelvvizsga számát, nyelvét meg ilyesmiket beírhattam, viszont most nem találok semmi ilyesmit.
Illetve nem tudom, az idei tanév jegyeit hová tudom még feltölteni, mert a dokumentumokat feltöltöttem, de februárban be is kellett írni a jegyeket.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, előre is! :)
"Adatmódosítás, sorrendmódosítás, dokumentumpótlás: július 9.
Azokat a dokumentumokat, amelyek február 15-ig még nem álltak rendelkezésre - például az érettségi- vagy a nyelvvizsga-bizonyítványt - július 9-ig tölthetitek fel a e-felvételi rendszerébe. Eddig módosíthatjátok a személyes adataitokat, illetve változtathattok egy alkalommal a megjelölt szakok sorrendjén. Fontos: új képzést ekkor már nem adhattok hozzá a jelentkezéshez, törölni viszont lehet."
Oh, nagyon köszönöm.
Az első résszel tisztában voltam, viszont az adatmódosítást nem tudtam, mert ugye nevet, ilyemit lehet módosítani. Csak ezeket nem. :)
De nagyon köszönöm! (Ment a zöld.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!