Mi lesz ezzel a matek érettségivel? :O
Az M1 en egy matek professzor beégett, mit várnak tőlünk fiataloktól???
Meg milyen lesz akkor jövőre? nem lesz élő?:D
Az hogy megbukom. Egyáltalán nem féltem a matektól, próbaérettségi + az előző érettségik, mondom ez 100% hogy nem lesz 1 es. Erre kiderül, hogy tuti az lesz. B#sszák meg.
Kész vicc, hogy egyik éven sokkal egyszerűbb, mint egy másik éven, meg volt, hogy 20% tól 2 es stb. menjenek már a f#szomba.
az a céljuk egyértelműen hogy minél kevesebben kerüljenek be a felsőoktatásba. ezért lesz a minimum ponthatár 280 stb.
szerintem úgy voltak vele, hogy aki nem megy továbbtanulni annak ugyanmindegy hogy most hármast vagy négyest ír.
aki meg megy továbbtanulni azt meg szivassuk:D
nekem kb 70% lesz sajnos, amikor próbákon 90 körül írtam. persze a stessz is hozzájárult .
minden évben van 1-2 nehéz feladat . de ilyen egyenlőtlenséget még nem láttam, hogy pl sehol egy logaritmus vagy kordinátgeometria is csak 2 pontért?? térgeometriából is egy négy pontos volt talán a c, részben...
a válaszhatóban meg gyakorlatilag 3 szöveges feladat volt. és ebbe szépen beépítve a halmazok, vagy a statisztika,kombinatorika..
ez nem volt igazságos
tavaly egyenletre volt pl 17 pont. azért az könnyebb szerintem
Én nem vagyok rossz matekos, otthon próbaként 70-80%-okat írtam. Amikor elindultam otthonról kedd reggel, úgy voltam vele, hogy a négyes tuti meglesz, az ötösért hajtanom kell. Most úgy vagyok vele, hogy csak legyen meg a 60%, és boldog ember vagyok.
Az első része könnyű volt, abból figyelmetlenség miatt vesztettem pár pontot, de a másodikon eléggé szenvedtem.
Nyilván a stressz is hozzájárult ehhez, de szerintem viszonylag nehezek is voltak ezek a feladatok. Pl. egy logaritmusfüggvényt vagy egy exponenciálisat betehettek volna.
Valószínűség-számításból se szoktam rossz lenni, de a második részben lévők nekem nem mentek. Bár őszintén szólva, szerintem a feladatok is iszonyú hülyén voltak megfogalmazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!