Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi lesz ezzel a matek érettség...

Mi lesz ezzel a matek érettségivel? :O

Figyelt kérdés

Az M1 en egy matek professzor beégett, mit várnak tőlünk fiataloktól???

Meg milyen lesz akkor jövőre? nem lesz élő?:D

2015. máj. 6. 14:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor mégsem professzor.
2015. máj. 6. 14:17
 2/8 A kérdező kommentje:
az okleveleket is vette,mi?:DDD
2015. máj. 6. 14:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze.
2015. máj. 6. 14:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Az hogy megbukom. Egyáltalán nem féltem a matektól, próbaérettségi + az előző érettségik, mondom ez 100% hogy nem lesz 1 es. Erre kiderül, hogy tuti az lesz. B#sszák meg.

Kész vicc, hogy egyik éven sokkal egyszerűbb, mint egy másik éven, meg volt, hogy 20% tól 2 es stb. menjenek már a f#szomba.

2015. máj. 6. 15:22
 5/8 A kérdező kommentje:
ez is csak azért van,hogy szakmunkás legyél..B*zi Viktor, b*zi kormány...
2015. máj. 6. 15:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

az a céljuk egyértelműen hogy minél kevesebben kerüljenek be a felsőoktatásba. ezért lesz a minimum ponthatár 280 stb.

szerintem úgy voltak vele, hogy aki nem megy továbbtanulni annak ugyanmindegy hogy most hármast vagy négyest ír.

aki meg megy továbbtanulni azt meg szivassuk:D

nekem kb 70% lesz sajnos, amikor próbákon 90 körül írtam. persze a stessz is hozzájárult .

minden évben van 1-2 nehéz feladat . de ilyen egyenlőtlenséget még nem láttam, hogy pl sehol egy logaritmus vagy kordinátgeometria is csak 2 pontért?? térgeometriából is egy négy pontos volt talán a c, részben...

a válaszhatóban meg gyakorlatilag 3 szöveges feladat volt. és ebbe szépen beépítve a halmazok, vagy a statisztika,kombinatorika..

ez nem volt igazságos

tavaly egyenletre volt pl 17 pont. azért az könnyebb szerintem

2015. máj. 6. 16:32
 7/8 A kérdező kommentje:
de még annak.se.adják meg az esélyt akinek egy.2.és.kell
2015. máj. 6. 17:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok rossz matekos, otthon próbaként 70-80%-okat írtam. Amikor elindultam otthonról kedd reggel, úgy voltam vele, hogy a négyes tuti meglesz, az ötösért hajtanom kell. Most úgy vagyok vele, hogy csak legyen meg a 60%, és boldog ember vagyok.

Az első része könnyű volt, abból figyelmetlenség miatt vesztettem pár pontot, de a másodikon eléggé szenvedtem.

Nyilván a stressz is hozzájárult ehhez, de szerintem viszonylag nehezek is voltak ezek a feladatok. Pl. egy logaritmusfüggvényt vagy egy exponenciálisat betehettek volna.

Valószínűség-számításból se szoktam rossz lenni, de a második részben lévők nekem nem mentek. Bár őszintén szólva, szerintem a feladatok is iszonyú hülyén voltak megfogalmazva.

2015. máj. 7. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!