Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehetséges hogy a kinézetem...

Lehetséges hogy a kinézetem sugárzott egy egyfajta értelmességet? Mi alapján választják ide az embereket?

Figyelt kérdés

Voltam múlt héten közterület felügyelői tanfolyam meghallgatásán..Mindent elmondtam amit kérdeztek,és sajnos tegnap kaptam egy e-mailt h sajnos nem kerültem be..Nem is értem igazából ezt az országot..Szerintem egy közteresnek olyan embert kellene kiválasztani aki becsületesen végzi a "munkáját." Ehelyett sajnos azt veszem észre,hogy a csökkentett agykapacitású és munkakerülő embereket választják ki,aki számukra"alkalmas." 21 éves vagyok,érettségivel rendelkezem,nem tartom magam egy agysebésznek de a magamhoz való eszem mindig is megvolt..Voltak és vannak is értelmes megnyilvánulásaim illetve gondolataim..Szégyen ami itt folyik!!!

Csalódott vagyok,igaz tegnap kaptam a hírt,de akkor is...Tetszett is és jók voltak a feltételek is..A másik dolog hogy én ezt a tanfolyamot önköltségből sosem tudnám letenni,ugyanis közel 300 ezer forint az egész tanfolyam mindennel együtt...Köszönöm hogy ebben az országban élhetek!!!!

2015. máj. 6. 08:23
 1/4 anonim ***** válasza:
kizárt
2015. máj. 6. 08:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Vagy ilyenkor mi alapján döntenek???

Én éreztem is hogy jól sikerült az interjú..És a másik hogy indoklás nélkül elutasítanak..Igaz a magyarázkodás menne végig.

2015. máj. 6. 08:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Vagy lehet kellett az ismerős ismerősének a hely a tanfolyamra.
2015. máj. 6. 08:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Bocs, hol volt ez a

"meghallgatás" ?

2018. máj. 9. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!