Lehetséges hogy a kinézetem sugárzott egy egyfajta értelmességet? Mi alapján választják ide az embereket?
Voltam múlt héten közterület felügyelői tanfolyam meghallgatásán..Mindent elmondtam amit kérdeztek,és sajnos tegnap kaptam egy e-mailt h sajnos nem kerültem be..Nem is értem igazából ezt az országot..Szerintem egy közteresnek olyan embert kellene kiválasztani aki becsületesen végzi a "munkáját." Ehelyett sajnos azt veszem észre,hogy a csökkentett agykapacitású és munkakerülő embereket választják ki,aki számukra"alkalmas." 21 éves vagyok,érettségivel rendelkezem,nem tartom magam egy agysebésznek de a magamhoz való eszem mindig is megvolt..Voltak és vannak is értelmes megnyilvánulásaim illetve gondolataim..Szégyen ami itt folyik!!!
Csalódott vagyok,igaz tegnap kaptam a hírt,de akkor is...Tetszett is és jók voltak a feltételek is..A másik dolog hogy én ezt a tanfolyamot önköltségből sosem tudnám letenni,ugyanis közel 300 ezer forint az egész tanfolyam mindennel együtt...Köszönöm hogy ebben az országban élhetek!!!!
Vagy ilyenkor mi alapján döntenek???
Én éreztem is hogy jól sikerült az interjú..És a másik hogy indoklás nélkül elutasítanak..Igaz a magyarázkodás menne végig.
Bocs, hol volt ez a
"meghallgatás" ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!