Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most érettségiztem matekból....

Most érettségiztem matekból. Kb 3-asra számítok, legalábbis reménykedem benne, gimiben végig 4-es voltam. Érdemes így gazdasági szakra (nemzetközi gazdálkodásra) menni?

Figyelt kérdés
Államira nem fogok bejutni, hiszen olyan magas a ponthatár, de fizetősre szerintem igen. BGF-Külkerre jelentkeztem, de ahogy elnéztem kb 3-as lesz az érettségi. Érdemes így a suli, vagy nem bírnám végigcsinálni.

2015. máj. 5. 16:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igen, csak BGF-et jelöltem meg :) Néztem BME-t is de már nem is tudom miért nem jelöltem meg... Lehet a tandíj volt túl magas, habár itt sem alacsony :(

Remélem találkozunk szeptemberben! :)

2015. jún. 17. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!