BGF PSZK-n a gazdálkodási és menedzsment szak tényleg nem elég értékes?
A pénzügy is sokat ér, ha qrva jól tudsz elemezni, számolni, és el tudsz benne mélyedni.
Amúgy szerintem a diploma ma már alig számít. Az a lényeg, hogy pályakezdőként mit tettél le az egyetem mellett az asztalra. Rengeteg dolgot kell egyetem mellett csinálni, és akkor nem indulsz rossz helyzetből.
Ha úgy végzel, hogy van egy diploma, és ennyi, esetleg mellette beszélsz angolul, az elég kevés. De ha mellette van szakkollégiumod, specializálódtál valamire, van OTDK-d, van versenyeredményed, van gyakornoki tapasztalatod, van közéleti tevékenységed (pl. hallgatói önkormányzat), van diákszervezeti tagságod, van erasmusod, külföldi tanulmányod, szakmai konferenciák, kutatásod, publikálósod, tudományos diákköri tevékenységed, akkor jó helyzetből tudsz indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!