Certified ethical hacker tanfolyamot érdemes elvégezni?
Az Óbudai Egyetemen elég olcsón el lehet végezni ezt a tanfolyamot, még annak is, aki nem ott tanul. Most igazából közgazdasági szakon tanulok, de nem nagyon érdekel, és majd 2016 szeptemberében mennék mérnökinfóra. Addig meg szeretném hasznosan eltölteni az időt.
Mi a véleményetek?
Ott is a netacademia tartja nem?
Nem rossz az, bár ez az egész képzés tényleg csak nagyon-nagyon alap valaminek jó. Tényleges értéke nincs sok.
(Tudom, nekem megvan már.)
Nem tudom, hogy a netacademia tartja vagy sem, csak az előbb bukkantam rá az Óbudai Egyetem oldalán. ( [link] )
Igen, gondoltam, hogy csak az alap dolgokra tanít meg. Mondjuk van már némi ismeretem, pl. xss, sql injection, wifi pw crackelés, metasploittal exploitolás, stb. Szóval érdekel a téma.
Igazából azon csodálkoztam, hogy itt ilyen olcsó, 120 ezer. Máshol sokkal drágább, 500 rongy felett van.
Szia,
Végül megcsináltad? CEH lettél?
Engem is érdekel a téma, de ahogy látom az egész tanfolyam a hivatalos CEH könyvekre épül, azok meg fenn vannak a neten!
Ha megcsináltad, mi a véleményed róla? Ha nem, akkor miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!