Mit tegyek? Attól félek h egy normális iskolába sem fognak felvenni.
Mint ahogyan leírtam az átlagom 4es.
A "külföldiül" tudással nincs baj mert angolból kitűnő vagyok és francia tanfolyamra is járni fogok 2 hónap múlva. Nem fogok szakiskolába menni.:) Mivel anyagilag nem állunk úgy h akármilyen munkát elkéne fogadnom ezért nem leszek kőműves stb.. Most h így leírtad tudod az a baj h nem mindenkinek van ilyen "feje". Van aki a belét kitanulja és úgy is alig hármas az átlaga és van aki csak négyest ér el. Azok szerencsések akik alig tanulnak és jó jegyeket érnek el. Örülj h ilyen vagy. Tudod nagyon kevés embernek adatik ez meg.:)
Nem tudom mi a probléma...megnyugtatlak manapság 3-as matekkal is kerülnek be a Bethlenbe és nem annyira erős már mint anno, de nem is egy gyenge iskola.
Nem tudom melyik általánosba jársz, de csak egy példa: tudok olyanról aki alsóba végig 5-ös volt matekból felsőbe kifogott egy szigorú tanárt, nem is jól magyarázott, 3-as lett. Sulit váltott jó tanára lett, most 4-es 5-ös között van. Neked alapból van matekból problémád vagy nem jó a tanár?
És egy jó tanács: nézd meg a Bethlen felvételi eredményeit, ha még fent van, de elárulom: siralmas, mégis bekerültek gyerekek :)
Kedves 7.-es! Ha nem vagy reál beállítottságú hanem inkább a nyelv az erősséged, van a Bethlennek az 5 éves kéttannyelvű tagozata, első évben csak angol utána pár tantárgyat angolul kell tanulni..ez a turizmus-vendéglátás tagozat!!
Ha anyuék tudják nem vagy jó matekból akkor miért erőltetik a számviteli tanulmányokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!