Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most akkor ingyenes az OKJ...

Most akkor ingyenes az OKJ vagy nem?

Figyelt kérdés

A barátom a munkaügyin érdeklődött, ahol azt mondták neki, hogy ha munkaügyin keresztül jelentkezik, akkor már 6 hónapja regisztrálva kell lennie ott mint munkakereső, és csak ezután mehet ingyenes OKJ-re, ha ezen kívül megy, tehát nem a munkaügyin keresztül csinálja, akkor pedig önköltséges lesz.

Mi van? Én úgy tudom, hogy 21 évet be nem töltött ember kezdheti az OKJ-t nappalni, az első ingyenes. Akkor miért lenne önköltséges? A barátom 19 éves.

2015. ápr. 22. 13:36
 1/2 anonim válasza:
most változtak a feltételek, tegnap voltam bent énis mert az én barátom is szeretne jelentkezni ő 20 éves és nekem azt mondták jelentkezhet. Amúgy én jelenleg munkaügyes tanfolyamra járok és még fizetést is kapok. Milyen tanfolyamra szeretne menni a barátod?
2015. ápr. 22. 14:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez az oktatási intézménytől is függ!!!
2015. ápr. 22. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!