Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nem értem! Most akkor az ÁOK...

Nem értem! Most akkor az ÁOK elvégzése után rögtön lehet szakosodni, vagy van 2 év rezidensképzés?

Figyelt kérdés
Több helyen olvastam mást, már megkavarodtam. A szakvizsgáig ugye 4-6 év, és ahhoz meg vannak határozva, hogy hol kell dolgozni. De ezelőtt még van 2 év rezidens, ahogy valahol olvastam? És az mi tulajdonképpen? A SOTE honlapján úgy nézem, a rezidensképzés a szakosodás. ?ost akkor valaki elmagyarázná nekem?
2010. febr. 21. 13:19
 1/2 anonim ***** válasza:
A szakképzés első két évét töltöd rezidensként. Igen, beleszámít a szakképzési időszakba, nem plusz két évről van szó. Arról van csak szó, hogy a rezidens még az egyetem alkalmazottja, a két év lejárta után meg az adott kórház/klinika állományában leszel.
2010. febr. 21. 14:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Ó, köszönöm szépen! Erre nem is gondoltam, köszi, hogy elmondtad.:)
2010. febr. 21. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!