Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A Nemzeti Közszolgálati...

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közigazgatás-szervező szakán hogyan kell elképzelni egy testnevelés órát?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 21. 17:30
 1/4 anonim válasza:
Én is ide jelentkeztem, és komolyan benne van a tantervbe a tesi? Hát mindjárt hányok....
2015. máj. 27. 22:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Tudomásom szerint minden egyetemen kötelező talán 2 félév testnevelés. Szegeden ott lehet választani több sport közül és oda jársz hetente 1x1,5 órát.
2015. júl. 5. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem egy ismerősöm odajár, asszem 4 félév a tesi, te választod ki, hogy melyik félévek, és asszem 10 tesire kell menni egy félévben. Te válogathatod ki, hogy mit csinálsz, aerobic, kondi meg ehhez hasonlók....

Egyébként ezen ne legyetek már úgy kiakadva, a nevében is benne van, hogy ez egy KÖZSZOLGÁLATI egyetem, aminek a másik két kara hivatásos, úgyhogy egyáltalán nem meglepő, hogy a KTK-n is van.

2015. júl. 7. 19:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Persze, gondoltam hogy van de azt nem tudtam (pont azért mert közszolgálati), mennyire veszik komolyan. De így hogy választható, megnyugodtam :D
2015. júl. 11. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!