Hogyan lehetnék iskolavédőnő?
Figyelt kérdés
Mármint a szak elvégzése után. Nagyon nehéz bekerülni egy suliba? Mert nekem ez lenne az elsődleges. Kisbabákkal nem akarok foglalkozni.2015. ápr. 19. 18:36
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom,hogy aktuális-e még a kérdésed,de csak most találtam rá.
Védőnő diplomával több helyen tudsz elhelyezkedni:körzeti védőnő,iskolai védőnő,ifjúsági védőnő,kórházi védőnő,családvédelmi szolgálatnál védőnő.
Az,hogy ezek közül melyik munkakörben tudsz elhelyezkedni attól függ,hogy a környéken milyen szabad állások vannak.
Nálunk körzeti védőnői állások vannak,ifjúsági vagy iskolai nincsen szabad.De ha pl.egy nagyobb faluban kezdesz dolgozni,ott is lesz nagy valószínűséggel iskola,ahol szintén lesz egy csomó dolgod.
Ha van még kérdésed,szívesen válaszolok.
Egy vegyes körzetet ellátó védőnő(körzet+általános iskola)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!