Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Orvosi egyetemen 12 helyett...

Orvosi egyetemen 12 helyett 14 az államilag támogatott félévek száma. Orvosin akkor is megkapod a +2 támogatott félévet, ha egy másik képzésben már elhasználtál 8 félévet?

Figyelt kérdés
Tehát ha 2 évem maradt támogatott formában, az orvosin akkor is +1 év támogatott idővel indulok? Tekintve a képzés költségtérítését nem mindegy...

2015. ápr. 14. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Tudtommal igen.
2015. ápr. 14. 17:30
 2/8 anonim ***** válasza:
14-8 féléved van még államin. Jól gondold meg, mert minimum a fél képzést költségtérítésesen kell majd elvégezned. Méghozzá 1 milla / félév csak a tandíj.
2015. ápr. 14. 17:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. ápr. 15. 16:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, bár nekem csak 7 félévem úszott el. :)

A plusz 2 félévet megkapod persze így is, ahogyan én is meg fogom.

2015. ápr. 15. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Tényleg mit tanultál?

(én bioszt tanultam)

2015. ápr. 15. 16:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát én teljesen más területen, bölcsész-nyelvszak :) Szóval most indul a nagy felkészülés biológiából és kémiából, amiket szerettem ugyan, de rég tanultam és sokat felejtettem. De nem akarok tovább siránkozni, hogy megbántam, hogy nem orvosira mentem, így belevágok. Meglátjuk, hogy egyáltalán az emelt érettségin hogy szuperálok :) Neked simább ügy, gratulálok!
2015. ápr. 16. 08:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Ugye én jó pár évet dolgoztam különböző civileknél, és mire oda értem, hogy újraérettségizek, akkor kb minden kiment a fejemből, szóval nem annyira jó az én helyzetem sem. :)

Egy nagy kalappal neked!

Ajánlanám, hogy magántanárral számolj kémiából, és ha anyagilag megteheted akkor menj 100 órás érettségi felkészítő tanfolyamokra!

2015. ápr. 16. 18:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Viszont kívánom neked is! Igen, az ELTE emelt felkészítőjére készülök ősztől, nyáron pedig átgyűrök egy jó pár könyvet :)
2015. ápr. 18. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!