Hol lehet 1 év alatt felkészülni az érettségi vizsgára?
Figyelt kérdés
Már csak egy év kéne az érettségiig, viszont megbuktam egy olyan tantárgyból, amiből nem lehet pótvizsgázni. Ráadásul most visszakerülnék 9.-be. Mi a teendő? (nagyon könnyen tanulok, eddig mindenből 4-es 5-ös voltam.2015. ápr. 14. 06:44
2/7 anonim válasza:
Hát ilyen állat nincs. Először is nincs olyan tantárgy, amiből nem lehet pótvizsgázni, másodszor meg ha csak egy év kéne, akkor neked most 11-ikesnek kell lenned, és akkor nem bukhatsz vissza még két évet.
3/7 A kérdező kommentje:
Először is új tanítási rendszer van. Másodszor pedig van olyan tantárgy amiből nem lehet pótvizsgázni.
2015. ápr. 16. 06:23
4/7 anonim válasza:
Hát ez érdekes. Melyik az a tantárgy, és honnan veszed? Mert a köznevelési törvény nem mond semmi ilyesmit. És hol van ez az új tanítási rendszer?
5/7 A kérdező kommentje:
Figyelj, 100%-ig biztos az amit leírtam. Az igazgató és a tanárok is megmondták. Én csak választ szeretnék kapni a kérdésemre... Ha kiiratkozom a mostani sulimból(bukás esetén), akkor van valami gyorstalpaló ahol 1, max. 2 év alatt letehetem az érettségit?
2015. ápr. 16. 19:08
6/7 anonim válasza:
OK, akkor viszont ők tudnak segíteni a kérdésedben is, mert ez az ország egyetlen iskolája, amelyik nem a köznevelési törvény szerint működik, hanem külön jogszabályok vonatkoznak rá, te meg nem adsz több információt, aminek alapján válaszolni lehetne.
Mellesleg volt már olyan, hogy többen is tévedtek vagy nem mondtak igazat, hogy riogassák a diákokat. De ilyen állításoknak a törvényen kéne alapulniuk.
7/7 A kérdező kommentje:
OK. Akkor tegyük fel, hogy csak évet kéne ismételnem. Akkor sem fogok a suliban maradni még két évig, ha van valami 1 éves gyorstalpaló.
Van ilyen?
2015. ápr. 17. 06:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!