Matek gyakorló oldalak? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! 15 éves lány vagyok, nyelvi tagozatos és bár még nem vettünk új anyagot matekból, csak nagy részben ismételtünk és komolyabban foglalkoztunk bizonyos témákkal (algebra, halmazelmélet, normál alak, stb) nem igazán értem ezeket és még pár egyszerűbb anyagot, amelyeket még 8-ban vettünk - a matek sajnos nem ment túl jól már akkor sem. :-(

Viszont muszáj lenne gyakorolnom, és bár van feladat gyűjteményem, abból a legtöbb feladatot már elkészítettuk az órán és házi feladatként.

Tudnátok ajánlani olyan oldalakat, ahol nem felvételi vagy érettségi hanem bizonyos témákból vannak gyakorló feladatok/feladat sorok? Sajnos nem ismerek ilyet, amit találtam az csak az elméleti részét írja le, az pedig megvan tkban.

Köszönöm előre is!

2015. ápr. 10. 11:30
 1/1 Tom Benko ***** válasza:

[link]

És itt még az angolt is gyakorolhatod.

2015. ápr. 11. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!