Milyen a DE- ápoló szakirány levelezőn?
Figyelt kérdés
Néztem elég húzós szigorlatok vannak.
Jelenleg másik EÜ szakon vagyok. Vagy váltok levelezőre, vagy abba hagyom az egyetemet.
* gyakorló ápoló szakirányra mennék tovább, ha abba hagynám
Milyen a DE-Ápoló szakirány LEVELEZŐN?
Mennyire nehéz, így a szigorlat, mennyire tudtok tanulni,tudnak e a szakmában foglalkoztatni, úgy hogy jelenleg csinálod a képzést,de nincs más képesítésed?
Mindenképpen váltanom kell erre a levelezőre, vagy gyakorló ápoló OKJ.
Melyik legyen inkább, mi legyen?
Fontos a LEVELEZŐ, NEM nappali
Köszönöm
2015. ápr. 9. 15:22
1/2 anonim válasza:
Levelezőre csak akkor mehetsz ha jelenleg is az egészségügyben dolgozol vagy van már egészségügyi diplomád.
2/2 anonim válasza:
Ápolóból jó az OKJ-s is. Több ápolási igazgatótól is hallottam már, hogy inkább az ilyet veszik fel, mint a diplomást, mert nekik kevesebbet kell fizetni. Pl. a mi kórházunk és a szomszéd városokban lévők is kimondottan okj-s állásokat hírdetnek. Nem akarlak lebeszélni az egyetemről, de ha nem megy, akkor felesleges szenvedni vele. Végezd el estin az okj-t és utána is mehetsz diplomás képzésre. Talán még könnyebb is lesz, mint 0 előképzettséggel. Én is okj-ra járok, több osztálytársam már most elhelyezkedett vele. Nekem is lehetett volna állásom, ha vállaltam volna a Pestre utazgatást mindennap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!