Melyik a legjobb okj ápoló képzés Budapesten?
Figyelt kérdés
2015 melyik tanfolyamot ajánlanátok? Akik már esetleg végeztek OKJ-s ápoló sulit, hol érdemes Bp-n? Melyik sulit érdemes kerülni, hol húzzák le különösen a résztvevőket?2015. ápr. 7. 22:44
1/7 anonim válasza:
Én a Raoul Wallenbergbe jártam, 3 éve végeztem. Sokan szokták fikázni, de ahol eddig jártam munkaügyben, oda mindig előre vettek, mert a Raoulba jártam, szóval munkakeresésnél előnyt jelent. Arról nem beszélve, hogy a kollégákon is látszik, hogy ki hol végzett és szinte kivétel nélkül a legjobb ápolók innen jöttek. (Persze kivételek mindenhol vannak).
2/7 anonim válasza:
Nemtudom hová, de még véletlenül se a Pannon Kincstárba. Havi 5000-et sem ér a suli, nemhogy 20-at. Tantermi gyakorlat nuku, a kórházba mindenki kb. olyan gyakorlatiassággal megy gyakra, mint egy utcáról behívott idegen. Aki meg nem, az előtte eü szakközépbe járt és ezért van fogalma néhány dologról. A Raulról én is jókat hallottam, akárcsak a Medilearn Akadémiáról. Ezen kívül még talán elmegy a Meta is. Illetve jár egy ismerősöm az OKTAV-hoz, még ők is többet tudnak, mint én Pannonban.
3/7 anonim válasza:
Ja és EFEB sem a minőségéről híres, de talán még az is jobb, mint a Pannon. Amit nem győzők elégszer hangsúlyozni és mindnekinek elmondani, kerüld, mint a pestist.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, ha esetleg valaki még tud valamit, akkor azt szívesen olvasom! :)
2015. ápr. 8. 12:49
5/7 anonim válasza:
Végül melyikbe mentél?
És hogy tetszik?
7/7 anonim válasza:
A Kanizsai suli az
vlhol a negyedik ker-ben
található
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!