Kispesti Deák Ferenc Gimnázium vagy Teleki Blanka Közgazdasági Szakközépiskola (Mester utca)?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyiket érdemes választanom? (Nem vagyok túl jó matematikából, ha ez számít is valamit:D..) És megmagyaráznátok választásotokat is, kérlek titeket?:)#továbbtanulás #középiskola #gimnázium #szakközépiskola #KISPESTI DEÁK FERENC GIMNÁZIUM #Teleki Blanka Közgazdasági Szakközépiskola
2015. ápr. 5. 21:35
1/7 anonim válasza:
Ha nem vagy jó matekból, ne menj közgazdasági szakközépiskolába. :)
Deák!! ;)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!:)
2015. ápr. 6. 14:16
3/7 RENI THE AWESOME válasza:
Én most a Kispesti Deákba járok és járnak ide rettenetesen hülye emberek is úgyhogy ide biztosan felvesznek.
4/7 A kérdező kommentje:
Kispesti Deákba fogok járni:DDD És a Teleki hát sokkal rosszabb mint a Deák..Mármint akiket most is felvettek..Jó sokan vannak kedvesek meg ilyesmi, de a kinézetük..Bár én nem szeretnék ítélkezni..:) És tetszik a neved:DDD
2015. máj. 2. 21:09
5/7 A kérdező kommentje:
De mindenkinek más tetszik, meg mindenkinek más a jobb:) Ez csak az én véleményem:)
2015. máj. 2. 21:21
6/7 anonim válasza:
A matekkal szerintem nem lesz nálunk gondod:) A matek tanárok rendesek,és jól tanítanak:) Szerintem jól döntöttél,hogy a deákot választottad,nem olyan rossz suli,én is ide járok. Igazából én gyenge iskolát kerestem,mert nem akartam beleszakadni a tanulásba,és háth a deák sztem nem gyenge,egy kozepes erősségű sulinak mondanám:) Az osztályközösségek jók,és a tanárok többségi is jó,bár itt is van egy két köcsög,de ez mindenhol van:D Én nem bántam meg,hogy ide jöttem:) Melyik osztályba fogsz járni?:) Én médiás vagyok,ha bármi kérdésed van,akkor írj nyugodtan:)
7/7 RENI THE AWESOME válasza:
Ja, én is a médiás osztályba járok most. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!