Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet még új egyetemet megjelö...

Lehet még új egyetemet megjelölnöm?

Figyelt kérdés
Idén fogok érettségizni és 5 helyet jelöltem meg,még februárban hitelesítettem is. Azóta azonban jobban körvonalazódott,hogy mit is szeretnék tanulni igazán és hogy hol. Április végétől lehet majd használni az e-felvételit, még jelölhetek új egyetemet? (persze gondolom egyet törölnöm kell) erre lesz lehetőségem?

2015. ápr. 5. 16:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem, csak sorrendet lehet egyszer módosítani.
2015. ápr. 5. 16:15
 2/10 anonim ***** válasza:
jól mondja az első, csak törölhetsz és sorrendet módosíthatsz.
2015. ápr. 5. 16:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Remek.. :( köszönöm azért
2015. ápr. 5. 16:19
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
De jelölhetsz, viszont kizárólag önköltségeset.... vagy ez később lesz és csak ott, ahol még van szabad hely? Valami ilyesmi tuti van.
2015. ápr. 5. 16:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Költségesre nincs pénzem,mindenképpen államira akartam jelentkezni.
2015. ápr. 5. 16:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
államira már biztos hogy nem tudsz jelentkezni
2015. ápr. 5. 16:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Szabad tudni hogy miket jelöltél és mit változtatnál?
2015. ápr. 5. 16:48
 8/10 anonim ***** válasza:
a felvin is le van írva amúgy, hogy miután lejár a határidő nem írhatsz be új szakot, ezért kell nagyon meggondolni. Az önköltséges megjelölése meg csak pótfelvételin van, majd ha kiderülnek a ponthatárok.
2015. ápr. 5. 16:51
 9/10 A kérdező kommentje:

Tudom és elég sokat is gondolkoztam,hogy miket jelöljek,de sajnos nekem kevés volt 3,5 hogy mit akarok...egyébként biomérnökit jelöltem elsőnek és most gyógypedagógiára mennék szívem szerint.

Az a baj,hogy mind az 5 szak amit megjelöltem,mérnöki vagy természettudományos, egy ideje meg már úgy érzem,hogy inkább emberekkel foglalkoznék.

2015. ápr. 6. 22:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Hidd el, inkább lesz munkád a biomérnökivel mint a gyógypedagógiával. Lehet kicsit pesszimista a hozzáállásom ehhez, de minden tapasztalatom azt mutatja, hogy pár éven belül az összes munka unalmas lesz, ezért nem ez alapján kell munkát választani, hanem az elhelyezkedés, fizetés, várható munkakörülmények alapján.
2015. ápr. 7. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!