A word padon belül hol tudom beállítani a 1,5-es sortávolságot?
A vizsgadolgozatomat a word padba írom ,de azt vettem észre hogy a jobb oldalon ahol van az a mozgatható rész (hogy fel meg le) véges az oldal,nekem pedig egymás utáni oldalakon kellene írnom a szöveget,alul középen római számmal.Ezt hogy tudnám megoldani?!
Nagyon nagy szükség lenne a segítségre mert szorít az idő 8határidő febr 25),azon is gondolkodom hogy inkább megkérek mást hogy gépelje le mert én nem valami gyorsan gépelek.
Muszáj ebben írnod???:OOOOOOO
Wordben kérnek ilyeneket ...
soha nem halllottam h wordpadot kérnék
nincsen rajta le kell szedni
de nem csak word van benne, hanem office csomag.
google be ird be h office letöltés....
Az plágiumnak számít ha Pl vegyük ezt a mondatot Üvegtükröket első ízben a második század végén készítettek.
És én így átírom hogy A második század végén üvegtükröket készítettek.
Ez szerintetek plágium?
Nem plágium. Arra kell figyelni, hogy ha szó szerint idézel, akkor jelöld, hogy honnan van. Nálunk legalábbis lefuttatják a szakdolgozat szövegét egy programon, ami kimutatja, ha Szó szerinti másolás történt. Nálunk sokan e miatt nem mehettek államvizsgázni, mert oldalakat átemeltek egy másik szakdolgozatból/szakirodalomból.
Ha van olyan ismerősöd, aki begépelné neked, jobban járnál szerintem. Több időd maradna magával a dolgozattal foglalkozni. Aki járatos benne, pár kattintással megoldja neked a sortávot, margót, tartalomjegyzéket, ábrajegyzéket, oldalszámozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!