Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Orosz szakról tanári szakra?

Orosz szakról tanári szakra?

Figyelt kérdés

Most az ELTE orosz szakán vagyok 1. éves, és az a kérdésem, hogy ha át akarok menni orosz és német nyelv tanári szakra, akkor van-e más lehetőségem, mint az, hogy következő februárban beadom a jelentkezésemet? Nem lehet valahogy már most megváltoztatni a képzést, vagy mivel ELTE-s vagyok felvegyek pár tanárisoknak kötelező tárgyat már szeptemberben, vagy mit csináljak? És ha elkezdek erre járni, mi lesz az eddigi orosz szakommal?

Örök hálám, ha tudtok erre választ adni, ezek mindig olyan bonyolult dolgok, ezért fizetik a HÖK-ösöket, hogy ilyen kérdésekkel fordulhassunk hozzájuk (gondolom) de ha valaki ingyen megválaszolná nekem, nagyon hálás lennék:)

2015. márc. 29. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel lehetsz tanár is ha elvégzed tanári diploma nélkül.

Ahova én jártam középsuliba pl:. az egyik német/töri tanár szabad bölcsész szakon végzett.

2015. márc. 29. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Második: ez rohadtul nem hivatalos így, egy ellenőrzés során mindenki pórul járna. Kérdező: Szerinted a hökösöknek fizetni kell azért, hogy válaszoljanak? :D Ne butáskodj már, azért vannak, hogy segítsenek, nyilván ingyen. Egyébként nem te vagy az első, aki osztottról megy át osztatlanra, ennek van egy kiforrott útja, keress fel egy hököst, ő majd pontosan leírja a menetét. Egyébként én is ELTE-s vagyok, tanáris.
2015. márc. 29. 23:34
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm, már lehet, hogy meg is gondoltam magam, vagy nem tudom, nagyon át kell gondolnom:) Na de azt, hogy azért fizetik őket úgy értettem, hogy az egyetem, vagy az, ahonnan a pénzt kapják. Mert valaki fizet nekik.

De köszi a választ, majd hozzájuk fordulok:) Ki tudja mi lesz a döntésem :/

2015. márc. 31. 02:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Pro: A tanári elvégzésével egy sokkal összetettebb tudásra teszel szert, ugyan úgy lehetsz utána tolmács/fordító, sima orosz szakkal tanár viszont nem

Kontra: Kell egy másik szak is, összesen pedig 6 év.

2015. ápr. 2. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!