Sokat veszítek, ha nem fejezem be a 2 éves iskolát, ami most fog végett érni? /részl. Lent/
Szóval van egy érettségim, ezután 2 éves tanfolyamra(logisztikára) jelentkeztem, ami majd most fog befejeződni!De én egy teljesen új szakmát szeretnék tanulni(kozmetikus)!Most jöttem rá, hogy engem mi is érdekel/érdekelt igazán!De, ha már van egy szakmám, akkor 400e Ft-ot kellene fizetnem a kozmetikus suliba!Ezt nem akarom, mert anyagilag nem áll úgy a családom sajnos!Ha pedig nincs, akkor csak félévente 30 ezret!Ez a logisztika meg egyáltalán nem érdekel, semmit sem ér!Nincs gyakorlat, tanulni sem kell semmit és úgy vagyok 4-es tanuló!
Tehát mi a véleményetek?Egyébként a kozmetikus suliban, így még kapnék családi pótlékot is!
Előre is köszönöm!20L
Kozmetikusként ma nagyon nehéz megélni, elhelyezkedni. A logisztika jó munkahelyet ad, és hiába nem szereted, hidd el, az lenne a jobb választás, főleg ilyen válságos időkben.
Tudod, egyrészt ma egyre kevesebb nőnek van pénze kozmetikára, és egyébként is, ha valakinél beüt a krach, először a luxuskiadásokat veszi vissza, márpedig a kozmetika egyértelműen luxus-kategória.
Azt tanuld amit szeretsz.
A logisztika nem jó semmire nyelvtudás vagy műszaki ismeretek meg kapcsolatok nélkül. Én is ezt tanulom egyetemen. Már nagyon sokszor megbántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!