Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 325 ponttal egyetem/főiskola?

325 ponttal egyetem/főiskola?

Figyelt kérdés

11.-es vagyok, jövőre jelentkezem főiskolára/egyetemre.

Kalkulátor segítségével számoltam ki a pontjaimat (körülbelül besaccoltam, mennyit fogok elérni).

2 tárgy amivel tovább tanulok: matek és informatika.

Szakok amelyek tervben vannak: fizika, mérnökinformatikus, pénzügy és számvitel, építőmérnök.

Van esélyem?

2015. márc. 26. 21:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
AKkor itt a válasz másik fele, hogy értsd: a kérdésed full értelmetlen. Nyelvtanulással lehet nyelvvizsgára készülni, ezt nagyjából akármelyik angoltanár is elmondja neked.
2015. márc. 28. 13:52
 12/13 anonim ***** válasza:

7. vagyok

hozzá tartozik, hogy nekünk volt a világ legjobb angoltanára, és egyfolytába nyüstölt minket a nyelvvizsgával, így egy tök átlag gimi átlag osztályában 9en megcsináltuk.

De legjobb döntésem volt, el nem képzeltem, hogy mennyi hasznát fogom majd élvezni, hogy megcsináltam.

Élvezni is lehet az angoltanulást, én se a sulis gyökér könyvből tanultam meg, hanem pl csomó könnyített angol olvasmánnyal kezdtem, excelbe vezettem szótárat magamnak, angolul néztem filmeket magyar/angol felirattal, gyűrűk ura 1et angolul elolvastam, michael palin around the worldot néztem, csomó mindent, sokkal jobb mint pl törit tanulni. Aztán 1-2 hónappal vizsga előtt van direkt jó felkészülési könyv (1000kérdés 1000válasz), arra rá kellett álni, meg próba nyelvvizsgákat csinálni, csomó fogalmazást, levelet írni.. De az angoltanár biztos segít majd, azért kapja a fizetését. Én 12.év októberétől kezdtem az egész angoltanulást, így lett meg valami 90%ra. Amíg nem vagy biztos benne hova mész, csináld ezt ,biztos van értelme, és ne húzzanak vissza az osztálytársaid, ha ők pl nem csinálj

2015. márc. 28. 15:18
 13/13 anonim ***** válasza:

7. vagyok

hozzá tartozik, hogy nekünk volt a világ legjobb angoltanára, és egyfolytába nyüstölt minket a nyelvvizsgával, így egy tök átlag gimi átlag osztályában 9en megcsináltuk.

De legjobb döntésem volt, el nem képzeltem, hogy mennyi hasznát fogom majd élvezni, hogy megcsináltam.

Élvezni is lehet az angoltanulást, én se a sulis gyökér könyvből tanultam meg, hanem pl csomó könnyített angol olvasmánnyal kezdtem, excelbe vezettem szótárat magamnak, angolul néztem filmeket magyar/angol felirattal, gyűrűk ura 1et angolul elolvastam, michael palin around the worldot néztem, csomó mindent, sokkal jobb mint pl törit tanulni. Aztán 1-2 hónappal vizsga előtt van direkt jó felkészülési könyv (1000kérdés 1000válasz), arra rá kellett álni, meg próba nyelvvizsgákat csinálni, csomó fogalmazást, levelet írni.. De az angoltanár biztos segít majd, azért kapja a fizetését. Én 12.év októberétől kezdtem az egész angoltanulást, így lett meg valami 90%ra. Amíg nem vagy biztos benne hova mész, csináld ezt ,biztos van értelme, és ne húzzanak vissza az osztálytársaid, ha ők pl nem csinálják

2015. márc. 28. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!