Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gyógytornász képzés mennyire...

Gyógytornász képzés mennyire nehéz?

Figyelt kérdés

2015. márc. 25. 19:15
 1/7 A kérdező kommentje:
Lehet mellette dolgozni?
2015. márc. 25. 19:19
 2/7 mi a fene ***** válasza:
Most voltam kórházban, ahol végzős gyógytornászokkal beszélgettem. azt mondták, elég nehéz bent maradni, de ez szerintem sok mindentől függ. Milyenek az alapok, mennyit kell utaznod naponta. Az első évre szerintem ne tervezz munkát, inkább nyáron spájzolj be, mert mindenütt vannak selejtezős vizsgák, ami után már könnyebb.Sok sikert !
2015. márc. 26. 08:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Első éves gyógytornász hallgató vagyok, mellette heti 36 órát dolgozom, nem könnyű, de kivitelezhető.
2015. márc. 26. 08:54
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2015. márc. 26. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:

És ezt mégis hogy oldod meg? Gyógytornásznak csak nappalin lehet tanulni.

2015. márc. 28. 15:54
 6/7 anonim ***** válasza:

mellette dolgozni nehéz, az első 2 évben még kivitelezhető ha eltudod kunyerálni a jegyzeteket és éjszaka dolgozol, mert az órák 80%-án ott kell lenni különben nincs aláírás, plusz nyáron több hetes szakmai gyakorlat, elhelyezkedés nehéz túlképzés van legtöbbször önkéntes melót kínálnak, persze ez függ attól hol laksz

szóval h megéri e az erőfeszítést mo nem igazán főleg h a fizetés nettó 130-160 között mozog, masszekolni többéves szakmai tapasztalat után lehet, felelőséged hatalmas fizetés nem tükrözi az elvárásokat, ápoló többet keres nála még az okj-és is ágypótlékkal

2015. ápr. 15. 08:30
 7/7 anonim ***** válasza:
bocsánat nem netto hanem bruttó kézhez 85 és 105 között kapnak
2015. ápr. 15. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!