Szerintetek mekkora annak a valószinűsége hogy felvesznek a Jendrassik György gépipari tagintézménybe (Szolnokra) ha az ideiglenes felvételi listában 41. helyen vagyok?
Figyelt kérdés
A gépészet szakra jelentkeztem és nagyon szeretnék bekerülni. Örülnék ha odajáró diákok segítenének hogy hány főt szoktak arra a szakra felvenni és hogy milyen az a suli.
Előre is köszi
2015. márc. 24. 19:31
1/6 anonim válasza:
Ez jó helyezés, valószínűleg bekerülsz
2/6 anonim válasza:
Egy osztályra való diákot biztos felvesznek, ha
elsőnek jelölted, a jelenlegi helyről jó esélyed van
3/6 A kérdező kommentje:
Nem elsőnek jelöltem de az első elég valószinűtlen mert ott 56. vagyok (Pálfy elektronika szak ugyan úgy szolnokon)
2015. márc. 26. 19:34
4/6 A kérdező kommentje:
És mit értesz egy osztálynyi fő alatt? 25-30?
2015. márc. 26. 19:35
5/6 anonim válasza:
Szerintem még a Pálfyba is van esélyed :D
Anno nekem meg volt jelölve a Széchenyi ahol az ideiglenes rangsorban az ötvenakárhanyadik lehettem ((persze nem az a suli volt az első helyen megjelölve, így mivel felvettek a pálfyba onnan jött az elutasító levél)) és egy osztálytársam meg utánam következett a sorban és mégis felvették.
A Jendra meg szerintem sima ügy a 41. helyről. Szóval sok szerencsét!:D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást :) Neked hogy tetszett a Pálfy? Mármint nekem a nyiltnapon nagyon tetszett igaz hogy volt egy kis csete-paté a nap elején de na... az mindíg kell meg vannak jófej és nagydumás diákok is :D De kíváncsi lennék a te véleményedre is mégis csak végig "szenvedted" :)
2015. márc. 31. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!