Minek tanulhatok igy tovabb?
Sziasztok 10. es vagyok egy eros gimnaziumba.
Erdeszmernok szeretnek lenni de lemondtam rola mert matekbol 2 -3 vagyok de biosz foldrajzbol 4-5.Fizika kemiabol nem vagyok jo,2-3.A nyelvek mennek 4 es vagyok es tortenelembol 5 viszont a magyart meg nagyon nem szeretem abbol 3 vagyok.Nem akarok humannal menni se pszichologia ,jog,tanarnak se es nem tudok donteni hogy igy merre menjek://erdemes lehet ha nem menne az erdeszmernoki hogy egy erdeszeti technikusit elvegezni?vagy az erdeszmernokin milyen a matek?segitsetek,otleteket kernek://
Felvételi követelmények:
Az alábbi érettségi tárgyak közül legalább egyet emelt szinten kell teljesíteni.
matematika (kötelező)
közép v. emelt szintű érettségi
és
(választhatók)
biológia
vagy
fizika
vagy
kémia
Ezeket a feltételeket viszonylag jól kell teljesítened. Ezen kívül persze az év végi jegyeid fognak még számítani, azokat is nyomd meg rendesen.
csomót fog ez még változni.
Én végig gimnáziumban 2-3as voltam mindenből, aztán töri híján kitűnő érettségit tettem, + info emelt + angol emelt.
Az hogy a matekod nem megy, még simán mehet, csak hozzáállás és tanulási módszer kérdése
Angolt tanulj, annak biztos hasznát veszed akárhova mész, és instant többletpont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!