S. O. S.! Lehet olyat csinálni, hogy valaki nappaliról átíratkozik levelezőre?
Figyelt kérdés
Ugyanarra a szakra persze.(kémia)2010. febr. 16. 20:04
1/8 anonim válasza:
Befáradsz a saját tanulmányi osztályodra és megérdeklődöd. Nem tudom minek teszel fel ilyen kérdést, mert azt se tudjuk melyik egyetem, nem ismerjük az iskola szabályzatát. Legyél felnőtt, járj utána az ilyesminek a saját iskoládban.
2/8 A kérdező kommentje:
SZTE ápolás és betegellátás
2010. febr. 16. 20:53
3/8 anonim válasza:
"nem ismerjük az iskola szabályzatát. Legyél felnőtt, járj utána az ilyesminek a saját iskoládban."
Kiemelném még egyszer...
4/8 anonim válasza:
félévközben szerintem nem, csak félévkezdés előtt
5/8 anonim válasza:
Bocs, de először döntsd el, hogy most kémia szakra vagy áplás és betegellátás szakra jársz.
6/8 A kérdező kommentje:
Egyikre sem járok!Mindkettőt megjelöltem(+ a biológiát is),és idáig nem biztos hogy lehetőségem lesz a nappalira,ezért azt fogom első helyre tenni,amelyiknél át lehet majd menni levelezőre.A kérdésem nem volt egyértemű,ez tény.
2010. febr. 17. 11:44
7/8 A kérdező kommentje:
Az is tény,hogy egyesek ezt az oldalt nem az oldal rendeltetése céljából használják.Én is gyakran írok válaszokat,soha sem bírálok-mert azt ugye minek,abból senkinek sincs haszna.Dehát a rosszindulat...
2010. febr. 17. 11:47
8/8 A kérdező kommentje:
A 88%-os válaszolónak köszöntem a választ!
2010. febr. 17. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!