Ezek alapján milyen hivatás lenne nekem való? A jelenlegi munkahelyem, szakmám nem elégít ki, úgy érzem nem tudok kiteljesedni benne.
Művészeti és kreatív dolgokban vagyok otthon, szeretem a divatot, a lakberendezést. Otthon vagyok a könyvek világában, többen mondták, hogy jó könyvtáros lennék mert olyan jól tudok könyvekről mesélni, hogy olyanok is kedvet kapnak tőlem az olvasásra akik amúgy nem szoktak. Csak mostani fizetésemhez képest nagy visszalépés lenne. :(
Szeretek számítógépen dolgozni.
Elég szépen tudok festeni, rajzolni és elég sok képzőművészeti eszközhöz értek. Tudok origamizni.
Otthon vagyok az ázsiai kultúrákban, főleg Japán a kedvencem.
Elég sokat tudok animékről-mangákról-játékokról, amivel arra akarok kilyukadni, hogy akár olyan is tetszene, hogy ismertetőket írhassak újságoknak ezekről.
Azt kell hogy mondjam, hogy olyan dolgokhoz értek kiemelkedően ami kb másnak hobbi. Van valami lehetőség, hogy ezek közül valamelyiket kamatoztassam munka formájában ? Ilyen beállítottságú embernek milyen szakma/munka lenne való ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!