Szerintetek mi legyen? Maradjak kolis, vagy legyek inkább bejárós.
Figyelt kérdés
Jövőre leszek 11. évfolyamos tanuló. Elégé unom már a kolit, elég sokszor egyedül is érzem magam. Viszont jövőre fell kell vennem a fakultációkat hogy emelt érettségizni tudajk töriből és magyarból. Koliba nem sokat tanultam. Nem is alszok sokat, fáradt vagyok és ingerlékeny. Napi 100-120 percet kéne buszoznom, és ha sok órám van Legkésőbb 17:30-ra érnék haza. Szerintetek mi legyen?2015. márc. 16. 23:41
1/5 anonim válasza:
Ez elég sok buszozás: tudsz olvasni, tanulni a buszon? Mert akkor érdemes a nyugalom kedvéért.
4/5 anonim válasza:
Attól függ mire akarsz több időt szánni ezentúl.
Ha a tanulásra akkor talán jobb ha hazaköltözöl.
Viszont ha javítani akarsz a 'társadalmi életeden' akkor maradj ott szerintem és próbálkozz, ez is fontos tapasztalat.
5/5 A kérdező kommentje:
Mindenképp a tanulmányi átlagomon szeretnék javítani!
2015. márc. 17. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!