Titeket mi motivál?
Ez ilyen, szerintem mindenkinek van egy-két rosszabb éve. :D Én 10.-ben eresztettem le teljesen, életemben először volt két hármasom is évvégén, 11.-ben pedig kitűnő voltam.
Ami eseteg motiválhat, hogy amit most tanulsz, az is benne lesz az érettségiben -> ami pedig eléggé beleszámít a felvételibe. Persze később is meglehet tanulni, ami fontos, de nem jobb csak ismételni? :) Az érettségi tárgyakra figyelj oda. Meg majd jövőre is. :)
Hát 9.ben olyan alapokat fektetnek le a középiskolában ami meghatározó a 11. 12. anyag jó megtanulásához is. Ami meg az érettségihez... ami meg az egyetemhez...
Nem lehet, hogy a laza általános iskola után a középiskola kicsit magasabb színvonal és pusztán teljesíteni kellene?
Nagyon jo kerdesnek tartom!
Amellett, hogy elvarhato egy alapmuveltseg, amit az erettsegi letetelevel tartunk megszerzettnek, elonyotokre valhat a kozepiskola evei alatt, ha kitalaljatok, mit szerettek igazan csinalni. S annak megfeleloen szakosodnotok. Egyes targyak tanulasaba tobb energiat fektetnetek.
Hogy fontos-e a diploma, a tovabbtanulas? Nem hiszem. Azt javaslom, erettsegi utan menjetek kicsit kulfoldre. Osztondijjal, onkenteskedni, vilagot latni. Az is segit rajonni, mit szeretnetek kezdeni az elettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!