Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » El van cseszve az életem, ha...

El van cseszve az életem, ha már 21 éves leszek,2 szakra jártam és jövőre újra felvételizek?

Figyelt kérdés
Nemsokára 21 éves leszek, de még csak most alakult ki bennem egy kép, hogy mi is szeretnék lenni valójában. Kár, hogy nem egy hónappal ezelőtt, mert így az idén már nem tudok felvételizni... na mindegy, a lényeg, hogy már jártam 2 egyetemre 2 különböző szakra... szerintetek ciki, ha mégegyszer felvételizek? (3 a magyar igazság?™) Nem gáz, ha 22 évesen kezdek el egy új szakot? :/
2015. márc. 15. 11:01
 1/6 anonim ***** válasza:
nem gáz, hajrá anna
2015. márc. 15. 11:10
 2/6 anonim ***** válasza:
nem gáz. szerintem huszonévesen fel se merüljön benned, hogy túl későn kezdesz el tanulni. azt írtad, hogy most kialakult benned egy kép, hogy mi akarsz lenni. ez azt jelenti, hogy akkor lenne "elcseszve az életed", ha elvégeztél volna egy szakot, ami abszolút nem érdekel, nem is lehet vele munkát találni, de felzabálta az összes államilag támogatott félévedet.
2015. márc. 15. 11:11
 3/6 A kérdező kommentje:

ma 11:10 anna?? srác vagyok xd

ma 11:11 Értem, köszi.

2015. márc. 15. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs elcseszve - ha már most biztos vagy benne, hogy a mostani szakod nem érdekel, akkor használd fel a lehető legokosabban a következő évet!
2015. márc. 15. 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:
21 évesen hogy lenne elcseszve? 22 évesen pedig nem ciki egyetemre járni. Az nem csak a 18 éveseké. Sok 40 feletti is van. Én 26 évesen kezdtem újra az életem. Megtehetem, mert még fiatal vagyok.
2015. márc. 15. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha most 100%-ig biztos vagy benne, hogy ezt akarod tanulni akkor nyugodtan vágj bele. Nem fognak kinézni. Valószínűleg nem te leszel az egyetlen 20 év fölötti. A 18 évesek nagy része pedig úgy felvételizett, hogy nem is érdekli a szak ahová majd felveszik, mert vagy keveset tud róla, vagy semmit. Ennyivel előnyben lehetsz :D
2015. márc. 17. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!