2. szakma megszerzéséért fizetni kell?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, árvasági segélyt kapok, mert meghalt az apám. Már van egy szakmám, de úgy döntöttem, hogy szeretnék még tanulni, de nem a felsőoktatásban.2008. aug. 25. 18:03
2/5 anonim válasza:
Ha olyan szintű képzésed még nincs, akkor nem. Ha pl. elvégeztél egy főiskolát, és most egyetemre mész, akkor nem kell fizetni.
3/5 anonim válasza:
szóval mint írta a kérdező nem szeretne felsőoktatásban tanulni..tehát gondolom OKJ-s szakmát szeretne szerezni.. ebből az első ingyenes a másodikért viszont fizetni kell kb 50.000 ft-ot félévente
4/5 anonim válasza:
az 50ezer nemmindenhol 50, van ahol csak 10/félév
5/5 anonim válasza:
igen fizetni kell a 2. szakmáért!én is most szerzem a 2. szakmámat (vagyis ráépítem az előzőre) és azért nekem 30 e kell kifizetnem de nem fél évente hanem évente!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!