Hol találok olyan egészségügyi okj-s tanfolyamot, ahol nem havi 20e a tandíj, vagy van kismamakedvezmény?
Mindenképp el kellene végeznem egy ilyet, csak annyira drága, hogy nem tudom kifizetni... :(
Természetesen mivel gyeden vagyok csak a levelező és a távoktatás jöhet szóba. Tudtok ilyen iskolát ajánlani? Én már napok óta bújom a netet, de semmi. :(
2001-ben. Csakhogy már nincs felvételi, az érettségi pontok alapján vesznek fel. Vagy érettségizhetek újra. :S Akkor már inkább tanulok egy szakmát és azzal elkezdhetek dolgozni ahogy írta az előző válaszoló is. Max. ápolónak tanulok, elkezdek dolgozni és hátha sikerül majd egyszer bejutnom. Csak itt a baj, mindegyik tanfolyam nagyon drága. :( Százezres nagyságrend én meg gyeden vagyok, és ennyit nem tudok fizetni. :(
Én örülnék, ha visszajönne a régi rendszer és lehetne felvételizni.... :(
Kedves kérdező:
Az vagyok aki a Raoul-t ajánlotta. Egy éves eü-s szakképzést sehol sem fogsz találni, minimum két éves az összes.
A másik az, hogy én is levelező-szülésznőre járok a Semmelweisen és érdekes, sokaktól hallottam, hogy csak eüsöket vesznek föl, de én pl érettségi után mentem oda levelezőre, mindenféle eü háttér nélkül. És nem én voltam az egyetlen. Volt akinek a felvételihez elvileg kötelező biosz érettségije sem volt meg, de a ponthatárt elérte így felvették.
Szerintem megérné így is megpróbálnod.
Ma még felvételizhetsz neten keresztül, mert meghosszabbították a jelentkezési határidőt!
Nem rendszer hiba volt. Valóban csak eü-s okj-t fogadnak el.
És van olyan, hogy felvételi tárgyak. Ha nincsenek meg a kötelező felvételi tárgyaid, akkor nem vesznek föl. Kettőt lehet választani: magyar, biológia, kémia, eü alapismeretek stb. Ezeknek utána lehet nézni.
Történelemmel értelemszerűen nem lehet bejutni az eü-be mert semmi szükséged nincsen rá.
Köszönöm, sokat segítettél, segítettetek! Jelentkeztem egy tanfolyamra, nem vészes, van 50%-os kismamakedvezmény és így kibírható! Igaz nem felső fokú vagy emelt szintű, de azt majd a ráépüléssel megszerzem és utána már több esélyem van bejutni a főiskolára!
Mégegyszer köszönöm a válaszaitokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!