Szerintetek normális az, ami most zajlik velem?
Sziasztok.
9.-es vagyok, és év közben váltottam gimnáziumot, ami sokkal erősebb mint a régi, nagy a különbözet/lemaradás, hisz teljesen mást vesznek.
2 hónapja járok oda, egész életembe jó-jeles tanuló voltam, de most, /persze most is vannak ötöseim/ nagyon sok mindenből 2-3-ra állok.Ez rettentően zavar engem.Figyelek és tanulok, de egyszerűen most nem megy.
Anyukám szerint ez az én hibám...De nem tudok mit tenni...
Szerintetek?Jobb lesz?Vagy csak az elején nehéz?
Előre is köszönöm.
15/F
Szia. Nekem is nehéz volt az átállás, de próbáltam uralni. Mondhatom, nem sikerült. Egy teljes évemet elszúrtam. Idén már sokkal jobban megy minden. Van mi motiváljon. Értem, hogy te most is tanulsz, de akkor úgy látszik valamit rosszul csinálsz. Keresd meg a hibát. Ez így hülyén hangzik, de igaz. Nekem nem volt motivációm. Neked mi nincs meg? Gondolkozz el ezen, hátha segít. És igen. Az elején nehéz. Remélem segítettem (valamit). :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!