Mi legyen ha nagy leszek? (többi lent)
Tudom, h ezt csak én tudhatom, de egyszerűen nem tudom:(
Nagyon jó lenne, ha segitenétek... 4-es tanuló vagyok, de inkább fősulira szeretnék menni, és gondolkodtam már könyvelő, vagy valami irodai cuccosra, mindneki mondja, h ráérek gondolkodni, de nem mert, jövöre kellenek az érettségi előkészitőkre megrendelni a könyveket, és fogalmam sincsen:(
segitsetek:)
hogy milyen szakámák vannak:) ilyen csajooksak, mert én nagyon az vagyok:)
előre is köszönöm:)
Először is: már mindegy, hogy főiskola vagy egyetem, mert bolognai képzés van. Van Bsc és Msc képzés. Előbb van a BsC, aztán az Msc, a Bsc felel meg a főiskolának, az Msc az egyetemnek, evvel jó, ha tisztában vagy.
Nagyon jó lenne, ha te is többet írnál. Mégis hanyadikos vagy? Mert először jó ha tudod, hogy sokat számít a 11. és 12. évvégni jegyed az érettségi tárgyakból és a választott tárgyadból. Másodszor semmit nem tudunk arról, hogy melyik tárgyakat szereted, mi érdekel. Ismeretlen emberekkel akarsz dolgozni vagy pl. irodában kollégákkal? Egyedül vagy csapatban? Iroda vagy valami mozgalmas?
9-es vagyok:)
lány:D
szeretem a papir munkákat, szeretek gépelni, nemsokára meglesz a gépirás vizsgám is meg a levél irás vizsgám is!
háát végülis egyedül is, vagy csapatban, de inkább csapatban mert szeretek emberekkel lenni...:)
biológiát nagyon szeretem, de mint orvos nem tudom elképzelni magam, és a vért sem birom:(:):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!