Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi legyen ha nagy leszek?...

Mi legyen ha nagy leszek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tudom, h ezt csak én tudhatom, de egyszerűen nem tudom:(

Nagyon jó lenne, ha segitenétek... 4-es tanuló vagyok, de inkább fősulira szeretnék menni, és gondolkodtam már könyvelő, vagy valami irodai cuccosra, mindneki mondja, h ráérek gondolkodni, de nem mert, jövöre kellenek az érettségi előkészitőkre megrendelni a könyveket, és fogalmam sincsen:(

segitsetek:)

hogy milyen szakámák vannak:) ilyen csajooksak, mert én nagyon az vagyok:)

előre is köszönöm:)

2010. febr. 14. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is: már mindegy, hogy főiskola vagy egyetem, mert bolognai képzés van. Van Bsc és Msc képzés. Előbb van a BsC, aztán az Msc, a Bsc felel meg a főiskolának, az Msc az egyetemnek, evvel jó, ha tisztában vagy.

Nagyon jó lenne, ha te is többet írnál. Mégis hanyadikos vagy? Mert először jó ha tudod, hogy sokat számít a 11. és 12. évvégni jegyed az érettségi tárgyakból és a választott tárgyadból. Másodszor semmit nem tudunk arról, hogy melyik tárgyakat szereted, mi érdekel. Ismeretlen emberekkel akarsz dolgozni vagy pl. irodában kollégákkal? Egyedül vagy csapatban? Iroda vagy valami mozgalmas?

2010. febr. 14. 19:57
 2/3 A kérdező kommentje:

9-es vagyok:)

lány:D

szeretem a papir munkákat, szeretek gépelni, nemsokára meglesz a gépirás vizsgám is meg a levél irás vizsgám is!

háát végülis egyedül is, vagy csapatban, de inkább csapatban mert szeretek emberekkel lenni...:)

biológiát nagyon szeretem, de mint orvos nem tudom elképzelni magam, és a vért sem birom:(:):D

2010. febr. 14. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Jahh... Bőven ráérsz visszatérni erre a kérdésre akkor majd fakultációválasztás előtt, mert addig is rengeteget fog az érdeklődési köröd és te magad változni, most még fölösleges ezen gondolkodnod. Főleg, hogy az írásod alapján még eléggé gyereknek tűnsz és én inkább úgy hiszem, hogy álmaid lennének még csak, nem konkrét terveid. Tanulj mindenből rendesen, aztán majd fogod te is látni, hogy mit hogyan tovább, én is csak 12. elején döntöttem kb. el, hogy mi legyen.
2010. febr. 14. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!