Az SZTE ÁOK karán az oktatási épületek akadálymentesek?
Figyelt kérdés
Gimnazista diák vagyok, orvos (pszichiáter) szeretnék lenni. Eddig úgy terveztem,hogy a SOTE-t célzom meg, de nemrég meggondoltam magam, és már Szegedre szeretnék menni. Akik odajárnak, esetleg tudnak pár infót adni? Biztosan nem néztétek ilyen szemmel még az épületeket, de hátha tudtok segíteni! (Nem vagyok még végzős, de jobb előre tervezni)2015. márc. 6. 18:51
1/1 anonim válasza:
Emlékeim szerint nem mindenhol, bár tény, hogy nem nagyon figyeltem még ilyen szemmel. A nagyokiban van lift, szerintem a TIK-ben is. Klinikákon gondolom kell lennie, bár néhánynál már én is elgondolkodtam, hogy hogy is jut fel egy kerekesszékes, de valahogy csak megoldják.
Viszont mondjuk ahol a farmakológia gyakorlatunk volt, ott volt pár lépcső...meg így hirtelen pl. a TO-nál se rémlik, hogy lenne lift vagy bármi.
Esetleg próbálkozz információt kérni az egyetemtől.
Máshol (pl. SOTÉ-n) akadálymentesítve van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!