Szerintetek mennyi esélyem van így az érettségire?
Sziasztok ! A következőben szeretnék véleményeket kérni !
20 éves vagyok, szakmunkás képesítéssel (Vendéglátói) adódott egy olyan lehetőségem, hogy külföldre mehetnék dolgozni egy olyan havi bérért, amiről csak álmodhatok itthon. Ezzel a probléma az, hogy 6nap, és napi 12óra munkaidő ennek az "ára". A problémám igazából az lenne, hogy mindenképp szeretnék egy érettségit, legalább egy olyat amiből tovább tudnék tanulni ! 2017ben tudnám letenni az érettségit, akkora elméletileg az alap pont, amivel egy Egyetem szóba áll veled, az a minimum 300 pont lesz. szabad!) 2 havonta 1 hetet leszek itthon, ezért úgy gondoltam az esti képzést, hogy csak a vizsgákra járnék be ! A korrepetálást pedig skypeon, vagy máshogy megoldani ! Milyenek az esélyeim, hogy a 300 pontot összetudom szedni, ilyen körülmények között ? (Emelt infót is beleértve) Minden választ előre is köszönök, valamint azt is, hogy elolvastad ! :)
"2 havonta 1 hetet leszek itthon, ezért úgy gondoltam az esti képzést, hogy csak a vizsgákra járnék be !"
Itt lesz a gond.
Én már jártam nappalira, estire és levelezőire is.
Nem TE döntöd el, hogy mikor mész be, hiába fizetsz a tandíjért.
Vannak olyan órák (legalábbis nálunk voltak) ahol "csak" ott kellett lenni minden alkalommal, meg volt valami dolgozat-szerű.
Hiába tudtam a tananyagot 10-re az 5-ös helyett, mivel nem voltam bent ezeken az órákon, bukta volt.
nem kell bejárni, osztályzóvizsga amelyik év nincs meg és kifizeted az érettségit kb 70 ezer ft ha nem emeltezel
csak miből akarsz továbbtanulni nem mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!