Milyen esélyem van új szakterületen elhelyezkedni? Többi lent
Figyelt kérdés
Jelenleg gépészeti technikumom van tavaly végeztem és el mentem dolgozni de sajnos nem jött be a számításom a munkával kapcsolatban és vissza akarok menni tanulni egyetemre és az érdekelne hogy ha más szakterületen szeretnék el helyezkedni akkor arra mennyi esélyem van mivel a bme villamos mérnököt néztem és mivel nem villamos ipari végzettségem van ha nem gépipari és dolgoztam is benne egy keveset és hogy ez nem jelenthet e gondot a majd a jövőben ?2015. febr. 27. 09:44
1/2 anonim válasza:
nem akarsz te a VIK-re menni, meg villamosmérnöknek sem, a gépészmérnök jobb (és az is foglalkozhat villamossággal)
2/2 anonim válasza:
#1 döntsd már el helyette, mit akar tanulni és mit nem
Amúgy nem jelent problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!