Sárospataki comenius főiskolárol mi a véleményetek? Főként a turizmus vendéglátás felsőoktatási szakképzés szak erdekelne, hogy mennyire nehéz és milyen maga a szak.
Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 21:11
1/2 anonim válasza:
Hát, én Sárospatakra jártam középiskolába, magáról a fősuliról nem tudok sokat, de általában(!) azok mentek oda, akiket nem vettek fel sehova vagy nem voltak túl okosak.. Tehát könnyű bekerülni, és gondolom elvégezni szintén, ugyan ezekből kiindulva.
2/2 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Mindenkinek egy mentsvár, ha valakit nem vettek fel, ez jöhet szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!