Tanítóból tanár?
Figyelt kérdés
Tanítói szakra jelentkeztem, és természetismeret műveltségterületet fogok választani. A kérdésem az lenen h későbbiekben lehetek e biológiatanár vagy végig kell járnom 5 évet? Azzal sem vagyok tisztában h a biológiatanár hány éves meg miért kell mellé még 1 természettudományos tárgyat választani.. ha pl én csak biológiát akarok akkor hány év?2015. febr. 24. 17:44
1/1 anonim válasza:
Elenyésző mennyiségű tárgy kivételével újra kell járnod, a tanítói képzés jóval kevesebb szaktudományos ismeretet ad. Nappalon csak kétszakos tanárképzés van (nem kell, hogy term. tud. legyen a másik). Kiegészítő szakként levelezőn lehetséges, hogy el lehet végezni egy szakot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!